Livstegn fra England

Heihei,

Jeg hadde store planer om å blogge regelmessig og bruke denne bloggen som et slags mellomledd mellom livet mitt i Norge og England. Det har ikke gått helt som planlagt, jeg har vært her i England i snart to måneder og jeg har ikke skrevet ett eneste innlegg. For å være helt ærlig har tiden bare flydd forbi, og bloggen har kommet nederst på prioriteringslisten min. 

Så langt har jeg opplevd veldig mye, jeg var på soft landing camp i London de 3 første dagene før jeg dro videre opp til Manchester og vertsfamilien. Jeg kommer godt overens med vertsmoren og hun andre utvekslingsstudentenjeg bor med.
De første ukene var det en litt spent stemning i huset, jeg og vsøsteren min kom ikke helt overens. Hun tilbrakte veldig mye tid på mobilen og snakket med venner og familien i Italia. Når jeg ser tilbake på det kan jeg ikke si jeg gjore en veldig stor innsats på å bli kjent med henne heller.  Nå kommer vi godt overens.. Vi drar ofte inn til Manchester i helgene, der vi spiser, shopper eller møter andre utvekslingsstudenter som bor i samme område. Manchester er en fantastisk fin by, med masse shopping (noe lommeboken min ikke er så glad for) og et stort utvalg av kulturelle ting å gjøre og spisesteder.



Bildet er fra Piccadilly garden i Manchester, den fantastiske fotografen er Elise. (Elise er en annen norskutvekslingsstudent som bor i det samme området som meg)

Har allerede planlagt med to andre utvekslingsstudenter fra Norge at vi skal på en konsert i slutten av denne månden, noe jeg tror blir veldig gøy. Vi skal se et engelsk band som jeg akkurat nå ikke kan huske hva heter. 

Tenkte å skrive et eget innlegg om skole (har allerede begynt på det på det så blir ikke to måneder til neste gang jeg blogger) 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tuva Vindsland

Tuva Vindsland

17, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo, skoleåret 15/16 er jeg på utveksling i England. På denne bloggen vil jeg dele alt som kommer med å være utvekslingstudent og mine interesser.

Kategorier

Arkiv

hits