Blackpool

Hei, 

Jeg har hatt fri denne uken (har femdeles fri) det er half term. Så i går var jeg i Blackpool sammen med alle de andre utvekslingsstudentene som bor i Manchester området. Turen var obligatorisk, jeg var ikke begeistret over turen eller byen. Jeg og vsøsteren min skulle møte i Stockport,  brukte 2 timer på å komme oss dit. Deretter skulle vi sitte på en buss Educatius (den engelske utvekslingsorganisasjonen) hadde leid i 2 og en halv time ti før vi kom frem til Blackpool. Må innrømme at jeg ikke akkurat var i godt humør når vi endelig kom frem til Blackpool. 

Vi hadde 3 timer fritid, jeg og en jente fra Finland brukte denne tiden på å gå til Costa coffe, det var en time å gå begge veier og om jeg skal si det selv, har jeg aldri vært så glad for kaffe. På veien tilbake til møtestedet gikk vi langs stranden. Solnedgangen var helt fantastisk, vi tok masse bilder og snakket om alt mulig. 


Det var flere tivoli i området, noe flere av de andre utveksligsstudenene valgte å bruke fritiden sin på. 
 På vei hjem fra Blackpool kjørte vi gjennom det kjente Blackpool illuminations. Det er et lysshow, tar litt over en time og kjøre gjennom det hele. Tror ikke noen av oss var veldig imponert over dette lysshowet. 

Mye av grunnen til jeg ikke likte denne turen, var at den var veldig dårlig organisert. Det var mye unødvendig kjøring og det hele kunne jeg fint klart meg uten. Men alt i alt var det en helt grei dag, nå kan jeg ihvertfall si jeg har vært i Nord Englands Brighton. 

 

Én kommentar

Iselin Renée

29.10.2015 kl.15:16

Veldig fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Tuva Vindsland

Tuva Vindsland

17, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo, skoleåret 15/16 er jeg på utveksling i England. På denne bloggen vil jeg dele alt som kommer med å være utvekslingstudent og mine interesser.

Kategorier

Arkiv

hits