Sise dagene

Hallo,

I dag er det siste dagen av half term, gleder meg litt til å starte på college igjen. De siste dagene har vært veldig fine, men må si jeg er utrolig sliten nå, så kommer til å bruke dagen i dag til å gjøre de det siste av leksene for uken som kommer. 

På fredag hadde en venninne fra college en Halloween fest. Jeg dro sammen med Elise, hadde ikke veldig store forventninger, men det var utrolig koselig. Ble kjent med mange fra colleget jeg går på, og fra andre college'er. Det største problemet var å komme oss hjem, siden ingen av taxi selskapene kjørte til det området jeg bor i. Etter en god 1 og en halv time fikk vi booket en taxi som kunne kjøre oss hjem. Tror jeg og Elise spurte 10 forskjellige personer der, før det ordnet seg. Overraskende var det nok ikke det lureste å ringe mamma klokken 2 (norsk tid) og spørre om hun kunne søke opp et taxi selskap. Tror å ringe mamma når jeg er usikker, eller ikke orker å gjøre ting selv, er en (u)vane jeg kommer til å ha og som det er vanskelig å bli kvitt. 

Bildet er av Elise, meg og Emilia ( eneste bilde som ikke var selfies) 

 

I går dro jeg, Virginia og kjæresten hennes til den lokale puben for å spise middag. Var utrolig koselig, selv om jeg var veldig glad da jeg kom hjem til sengen min igjen. 

Har hatt en veldig fin half term, så nå kan det egentlig bli jul snart!

Én kommentar

lisarorvik

01.11.2015 kl.15:59

kjempe fint innlegg, liker bloggen din kjempe godt <3 (jeg har konkuranse ukas blogg, på min blogg nå meld deg gjerne på)

Skriv en ny kommentar

Tuva Vindsland

Tuva Vindsland

17, Oslo

Jeg er en jente fra Oslo, skoleåret 15/16 er jeg på utveksling i England. På denne bloggen vil jeg dele alt som kommer med å være utvekslingstudent og mine interesser.

Kategorier

Arkiv

hits